Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
8:00- 8:45 |
|
|
|
|
MB 4tp-3/3 p.usł.i obs.
|
2 |
8:55- 9:40 |
|
|
|
|
MB 4tp-3/3 p.usł.i obs.
|
3 |
9:50-10:35 |
|
|
|
|
MB 4tp-3/3 p.usł.i obs.
|
4 |
10:50-11:35 |
|
|
|
KL 3brk-2/2 wyp.tech.z.g
|
|
5 |
11:45-12:30 |
|
|
MB 4tp-2/2 us.gas.i cat
|
KL 4tp-2/2 pod.żyw.diet
|
|
6 |
12:35-13:20 |
|
MB 3brk-2/2 techn. gastr
|
MB 4tp-2/2 us.gas.i cat
|
|
MB 4tp-3/3 p.pl.żyw.i o
|
7 |
13:25-14:10 |
|
MB 3brk-2/2 techn. gastr
|
MB 3brk-2/2 techn. gastr
|
|
MB 4tp-3/3 p.pl.żyw.i o
|
8 |
14:15-15:00 |
|
MB 3brk-2/2 techn. gastr
|
MB 3brk-2/2 techn. gastr
|
|
|
|